Heti Ajánlatunk

 

Szeretettel üdvözli Önt az Öreg Sam!

Büszkén állítjuk, hogy 2003. szeptember 4-én alapított éttermünk  régóta kedvelt célpontja a szombathelyieknek és a hozzánk látogató turistáknak.

Hogy miért?

A nyugalom szigete. A belváros szélén, Szombathely zöldövezetében, az egyetemi központ szomszédságában, jó parkolási lehetőségekkel várjuk egy olyan, csak ránk jellemző, igényesen kialakított és gondozott (télen fűtött) kerthelységgel, amikről országszerte áradoznak vendégeink.

Széles választék és vendégbarát árak. Elsősorban a magyar konyha remekeivel várjuk, házias ízvilággal, és rengeteg, csak ránk jellemző különlegességgel – természetesen frissen, a legjobb alapanyagokból elkészítve, akár egyedi kívánságok szerint.

Vendégközpontúság. Mind kollégáink, mind tulajdonosunk gondolkodásának középpontjában Ön, a vendég áll. Érezze jól magát, térjen vissza hozzánk jó szájízzel. Barátsággal és jó szívvel várjuk – ezt tudja minden kedves régi vendégünk.

A hétköznapokban is. Változatos, félévente megújuló napi menünk 6 hetes forgásban kínálja az otthon megszokott, házias ízeket verhetetlen áron, kiváló minőségben!

Rendezvényekre is. Családi, baráti és céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, 38 belső, 36 kerthelységbeli férőhellyel.

Tekintse meg étlapunkat, galériánkat, nézzen körbe nálunk !

Nagypénteken és Húsvét hétfőn menüszolgáltatásunk szünetel, köszönjük megértését!

Heti ajánlatunk

2020.04.26-04.30!

Heti ajánlat

Turista menünket hétfőtől – péntekig 12-14 óra között igényelheti, előzetes rendelés nélkül is!

Öreg Sam étterem turista menü 2024

Testvéréttermeink heti ajánlatai